Advertentie

SPSS voor Mac

 • Probeerversie

 • In Nederlands
 • V 27
 • 3.2

  (1315)
 • Beveiligingsstatus

Softonic-recensie

Krachtige tool voor het beheren en gebruiken van uw SPSS-gegevens

IBM SPSS Statistics voor Mac is de ultieme tool voor het beheer van uw statistische gegevens en onderzoek.

Met deze super-app heeft u volledige controle over uw gegevens. Hiermee kunt u complexe grafieken en illustraties maken van statistieken en bent u gericht op professionals die zakelijke en onderzoeksproblemen willen oplossen. Om dit te vergemakkelijken, biedt SPSS voor Mac een breed scala aan analytische functies die de moeite nemen om gegevens te verzamelen.

SPSS voor Mac biedt gedetailleerde analyseopties om dieper op uw gegevens in te gaan en trends te ontdekken die u misschien niet hebt opgemerkt. U kunt honderden verschillende variabelen op uw gegevens testen om te zien hoe cijfers of prestaties onder verschillende omstandigheden zouden veranderen, terwijl de app meerdere geavanceerde functies bevat waarmee u het maximum haalt uit uw gegevens.

Een scala aan functies

Tot deze functies behoren uitstekende opties voor delen, geautomatiseerde modellen, de mogelijkheid om serverversies van IBM SPSS Statistics Base en modules op IBM-mainframeservers te gebruiken, een syntaxeditor, integratie met Microsoft Office en nog veel meer. Om een ​​beter beeld te krijgen van de functies en functies, kijk hier .

Vanzelfsprekend heeft zo'n kracht een prijs. De SPSS-download is behoorlijk groot en als het programma eenmaal is geïnstalleerd, is het een behoorlijk steile leercurve totdat je je voeten hebt gevonden. Je zou kunnen zeggen dat SPSS eigenlijk een veredelde versie is van uitmunten , maar met veel meer opties en kracht erachter, het is een indrukwekkend beest. Dientengevolge kunnen huishoudelijke gebruikers worden geïntimideerd en kunnen ze beter beginnen aan de slag met een eenvoudigere app voor gegevensbeheer.

Als je serieus bent met statistieken, is SPSS voor Mac zo goed als het wordt.

Gegeneraliseerde lineaire gemengde modellen - Maak nauwkeurigere modellen voor het voorspellen van niet-lineaire uitkomsten in de module Geavanceerde Statistieken Snellere prestaties - Voor gecompileerde transformaties in IBM SPSS Statistics Server en tot 200% prestatiewinst voor het genereren van draaitabellen in IBM SPSS Statistics Base Statistics-portal - Biedt aangepaste, webgebaseerde analysemogelijkheden aan collega's en klanten in IBM SPSS Statistics Server Automatische lineaire modellen - Bouw krachtige lineaire modellen op een eenvoudige, geautomatiseerde manier in IBM SPSS Statistics Base Syntax Editor - Meer dan een dozijn prestaties en gebruiksgemak uitbreidingen voor het schrijven van syntaxis in IBM SPSS Statistics Base en modules Default Measurement Level - Stelt automatisch uw meetniveau in tijdens analyse in IBM SPSS Statistics Base en modules Direct Marketing - Gemakkelijkere toegang tot vooraf gebouwde modellen, betere manieren om gegevens te scoren, en toegang tot de klant informatie in Salesforce.com van de IBM SPSS Direct Marketing-module IBM System z S upport - Mogelijkheid om serverversies van IBM SPSS Statistics Base en modules op IBM's krachtige mainframe-servers te gebruiken

Aanpassingen

 • Gegeneraliseerde lineaire gemengde modellen - Maak nauwkeurigere modellen voor het voorspellen van niet-lineaire uitkomsten in de module Geavanceerde Statistieken Snellere prestaties - Voor gecompileerde transformaties in IBM SPSS Statistics Server en tot 200% prestatiewinst voor het genereren van draaitabellen in IBM SPSS Statistics Base Statistics-portal - Biedt aangepaste, webgebaseerde analysemogelijkheden aan collega's en klanten in IBM SPSS Statistics Server Automatische lineaire modellen - Bouw krachtige lineaire modellen op een eenvoudige, geautomatiseerde manier in IBM SPSS Statistics Base Syntax Editor - Meer dan een dozijn prestaties en gebruiksgemak uitbreidingen voor het schrijven van syntaxis in IBM SPSS Statistics Base en modules Default Measurement Level - Stelt automatisch uw meetniveau in tijdens analyse in IBM SPSS Statistics Base en modules Direct Marketing - Gemakkelijkere toegang tot vooraf gebouwde modellen, betere manieren om gegevens te scoren, en toegang tot de klant informatie in Salesforce.com van de IBM SPSS Direct Marketing-module IBM System z S upport - Mogelijkheid om serverversies van IBM SPSS Statistics Base en modules op IBM's krachtige mainframe-servers te gebruiken

VOOR

 • Honderden grafische opties
 • Krachtige analytische functies
 • Microsoft Office-integratie
 • Meertalige opties
 • Uitstekende opties voor delen

TEGEN

 • Het duurt even om grip te krijgen
 • Sterk gericht op professionele gebruikers
 • Ongelooflijk ingewikkelde website

Ook beschikbaar voor andere besturingssystemen

Programma is beschikbaar in andere talen


SPSS voor Mac

 • Probeerversie

 • In Nederlands
 • V 27
 • 3.2

  (1315)
 • Beveiligingsstatus


Beoordelingen about SPSS

Heeft u geprobeerd SPSS? Wees de eerste om uw mening te verlaten!


Advertentie

Verken Apps

Advertentie

Advertentie

De wetten inzake het gebruik van software verschilt per land. We moedigen het gebruik van dit programma niet aan of keuren het niet goed als het in strijd is met deze wetten.